Sporthal 't Rikkenhage

Sporthal 't Rikkenhage is een Sportcomplex gelegen aan Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Sporthal 't Rikkenhage in Ruurlo

In dit artikel vind je informatie over Sporthal 't Rikkenhage in Ruurlo. Verschillende verenigingen maken gebruik van de sporthal, waaronder volleybalvereniging Tornax, handbalvereniging Blauw Wit, badmintonvereniging Ruurlo en gymnastiekvereniging RGV. De sporthal is het hele jaar geopend, van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 23.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 09.00 tot 18.00 uur. De tarieven voor het gebruik van de sporthal zijn €32,95 per uur voor lokale verenigingen en €35,00 per uur voor commerciële tarieven. De tarieven worden jaarlijks door de gemeente Berkelland vastgesteld. Daarnaast is er ook een gymzaal beschikbaar met tarieven van €7,85 per uur voor lokale verenigingen en €15,00 per uur voor commerciële tarieven. Het adres van de sporthal is Loolaan 92, 7261HV Ruurlo, Berkelland. Voor vragen kun je contact opnemen via het e-mailadres info@zwembad-demeene.nl of telefonisch via 0573-452193.

Wil je weten wat Sporthal 't Rikkenhage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal 't Rikkenhage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal 't Rikkenhage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal 't Rikkenhage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sporthal 't Rikkenhage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal ’t Rikkenhage

Bezoekers bekeken ook