IJsclub Borculo

IJsclub Borculo is een Sportcomplex gelegen aan Hoflaan in Borculo.

Meer informatie over IJsclub Borculo in Borculo

De ijsbaan van IJsclub Borculo is gesloten. Op de website van de ijsclub vind je informatie over de vereniging, foto's, sponsoren en het belangrijkste nieuws. De ijsbaan aan de Hoflaan is geprepareerd en het schaatsseizoen kan beginnen. Houd de website in de gaten voor updates. Je kunt daar als eerste lezen wanneer de baan open is. Verder kun je op de website meer informatie vinden over de ijsbaan, de historie en het bestuur. Ook zijn er abonnementen beschikbaar voor onbeperkt schaatsplezier. Daarnaast wordt er op 1, 8, 15 en 22 november het schaatsproject Borculose Kids on ice georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van basisscholen uit Haarlo, Borculo, Geesteren en Gelselaar. De kinderen leren in 4 lessen schaatsen op ijsbaan De Scheg in Deventer, verzorgd door de schaatstrainers van de KNSB. Het project kost €30 en de schaatshuur is inbegrepen. Eigen schaatsen meenemen is ook mogelijk. Verder wordt er een algemene jaarvergadering gehouden op 12 december 2022 en hoopt de ijsclub op een winter waarin weer geschaatst kan worden.

Wil je weten wat IJsclub Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsclub Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsclub Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar IJsclub Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsclub Borculo

Bezoekers bekeken ook