t Timpke

t Timpke is een Sportcomplex gelegen aan Haarloseweg 10 in Borculo.

Meer informatie over t Timpke in Borculo

Welkom bij ’t Timpke, het indoor sportcentrum van Borculo. Hier kunnen jong en oud samenkomen om te bewegen en elkaar te ontmoeten. Het aanbod is gevarieerd met onder andere een zwembad, sporthal en squashbanen. Je kunt bij ons squashen op één van de twee banen. Deze voldoen aan alle moderne eisen en hebben een eigen kleed- en doucheruimte. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor diploma B en C. De sporthal kan eenvoudig in drie delen worden gesplitst en wordt gebruikt door verschillende verenigingen. In het zwembad zijn er drie baden, met allemaal een aangename temperatuur tussen de 27.5 en 31 graden. Naast zwemlessen en sportactiviteiten is er ook de mogelijkheid om vrij te komen zwemmen.

Wil je weten wat t Timpke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Timpke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Timpke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Timpke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar t Timpke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Timpke

Bezoekers bekeken ook