Gymzaal De Benneker

Gymzaal De Benneker is een Sportcomplex gelegen aan Driessenweg 25 in Gelselaar.

Meer informatie over Gymzaal De Benneker in Gelselaar

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseert De Gelster Clinics samen met sportvereniging EGVV een Darttoernooi in de kantine van EGVV te Gelselaar. Het toernooi biedt de mogelijkheid om mee te doen aan een competitie en er zijn prijzen te winnen. Op zaterdag 16 september 2023 vindt het 18e Gelsterse JdB-toernooi plaats, waar gestreden wordt om het kampioenschap van Gelster. Dit is de enige avond waarop naast de eer ook een echte prijs gewonnen kan worden. Leden van de Rabobank kunnen vanaf vandaag stemmen voor Rabo ClubSupport, waarbij ze 3 stemmen kunnen uitbrengen via de Rabo-app. Stemmen kan tot en met 26 september en de opbrengst gaat naar de verduurzaming van het sportpark van EGVV. Op vrijdag 18 augustus 2023 staat er weer een JdB-avond gepland, waarop er gebould kan worden. En op vrijdag 7 juli 2023 vond er ook al een JdB-avond plaats, waar helaas wat minder deelnemers waren, maar zij konden wel vaker gooien.

Wil je weten wat Gymzaal De Benneker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymzaal De Benneker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymzaal De Benneker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymzaal De Benneker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Gymzaal De Benneker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymzaal De Benneker

Bezoekers bekeken ook