Volleybalvereniging Boemerang Eibergen

Volleybalvereniging Boemerang Eibergen is een Sportcomplex gelegen aan Kerkstraat 28 in Eibergen.

Meer informatie over Volleybalvereniging Boemerang Eibergen in Eibergen

Volleybalvereniging Boemerang in Eibergen is op zoek naar nieuwe leden die graag willen volleyballen. Ze nodigen geïnteresseerden uit om vrijblijvend langs te komen bij een van hun trainingen of om een e-mail te sturen voor meer informatie. Daarnaast is er een wedstrijdkalender beschikbaar en is er ook de mogelijkheid om balsponsor te worden. De wedstrijden worden gespeeld in De Pickerhal.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Boemerang Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Boemerang Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Boemerang Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Boemerang Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Volleybalvereniging Boemerang Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Boemerang Eibergen

Bezoekers bekeken ook