Voshaar Outdoor & Education

Voshaar Outdoor & Education is een Sportcomplex gelegen aan Winterswijkseweg 17 in Eibergen.

Meer informatie over Voshaar Outdoor & Education in Eibergen

Voshaar Outdoor is opgericht in 1977 en begon als sportcentrum met specialisaties in atletiek en loop- en conditietraining. Sinds 1990 bieden ze ook survivalruntrainingen aan en vanaf 1993 is buitensport een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Het terrein van Voshaar is een uniek privéterrein van 5,5 hectare, bestaande uit bos, singels, water en grasland. Om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en belangrijke mededelingen, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Voshaar Outdoor. Daarnaast biedt Voshaar ook bestemmingen aan in Nederland, Frankrijk, Polen, Canada en Spanje, met focus op outdoor, sport en wilderness.

Wil je weten wat Voshaar Outdoor & Education verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voshaar Outdoor & Education of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voshaar Outdoor & Education? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voshaar Outdoor & Education het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Voshaar Outdoor & Education reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voshaar Outdoor & Education

Bezoekers bekeken ook