Proeflokaal01

Proeflokaal01 is een Restaurant gelegen aan Het Eiland 1 in Borculo.

Meer informatie over Proeflokaal01 in Borculo

Ben je enthousiast en leergierig en wil je samen met ons team prachtige gerechten neerzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat begon als een experiment in de achtertuin, is uitgegroeid tot een brouwerij en proeflokaal waar we niet alleen verschillende speciaalbieren serveren, maar ook heerlijk eten voor lunch en diner. Onze locatie is gevestigd op Het Eiland 1, 7271 VX Borculo en we zijn elke dag geopend vanaf 12:00 uur. Je kunt contact met ons opnemen via (+31) 06 39122492 of reserveren@proeflokaal01.nl. Daarnaast hebben we een nieuwe manier van reserveren, namelijk via ons reserveringssysteem dat zich rechts onderin op onze website bevindt.

Wil je weten wat Proeflokaal01 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal01 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal01? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal01 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Proeflokaal01 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal01

Bezoekers bekeken ook