Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE

Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE is een Restaurant gelegen aan Stapeldijk 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE in Ruurlo

Van Berkel Hospitality heeft drie unieke locaties in Twente en de Achterhoek: Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven, Oranjerie Ruurlo en De Zwaan Delden. Bij restaurant Oranjerie Ruurlo in de Achterhoek kunt u genieten van een sfeervol restaurant met gezellige zitjes en een sfeervolle bar. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, bestellen van de lunchkaart, aanschuiven voor een High Tea of dineren met grotere groepen in de private dining zaal. Ook is er een royaal terras met spectaculair uitzicht. Oranjerie Ruurlo is ook geschikt voor feesten en partijen, waarbij u kunt proosten in de tuin, dineren in het restaurant en feesten in de Oranjerie. Daarnaast is de locatie ook ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en afspraken, met een mooie zaal en mogelijkheden voor teambuilding- of outdoor activiteiten. Het is een perfecte locatie voor allerlei gelegenheden.

Wil je weten wat Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oranjerie Ruurlo Restaurant, Trouwlocatie & MORE

Bezoekers bekeken ook