Grand Plaza Eibergen

Grand Plaza Eibergen is een Restaurant gelegen aan Haaksbergseweg 27 in Eibergen.

Meer informatie over Grand Plaza Eibergen in Eibergen

Bij Grand Plaza in Eibergen kun je heerlijk All-Inclusive genieten in hun restaurant. Ze bieden goede prijzen en de beste kwaliteit. Het restaurant bestaat sinds 2007 en biedt een uniek concept aan waarbij je een vaste prijs betaalt voor de arrangementsduur. Kinderen t/m 11 jaar eten volledig gratis op hun verjaardag. Daarnaast kun je een gratis VIP card aanvragen waarmee je kunt profiteren van kortingen en andere acties. Het restaurant is kindvriendelijk en heeft vermaak voor alle leeftijden, zoals een binnen speelplek en een mini-bioscoop. Kinderen tot en met 2 jaar oud eten altijd gratis mee.

Wil je weten wat Grand Plaza Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Plaza Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Plaza Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Plaza Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Grand Plaza Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Plaza Eibergen

Bezoekers bekeken ook