Döner & Pizza Taza

Döner & Pizza Taza is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 4 in Borculo.

Meer informatie over Döner & Pizza Taza in Borculo

Bij Taza kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je draaien aan het rad en maak je kans op mooie prijzen. Ook verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Er zijn enkele beoordelingen te vinden, waarbij het eten als super lekker en snel bezorgd wordt beschreven, maar er is ook een minder positieve beoordeling waarbij de patat en frikandellen lauw waren en de friet van de kapsalon niet warm. De locatie van Taza is op het Muraltplein 4 in Borculo en ze zijn te bereiken op +31 6 16709939. De bezorg- en afhaaltijden worden niet vermeld.

Wil je weten wat Döner & Pizza Taza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Döner & Pizza Taza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Döner & Pizza Taza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Döner & Pizza Taza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Döner & Pizza Taza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Döner & Pizza Taza

Bezoekers bekeken ook