Café- Restaurant De Duif

Café- Restaurant De Duif is een Restaurant gelegen aan Groenloseweg 57 in Ruurlo.

Meer informatie over Café- Restaurant De Duif in Ruurlo

Café-Restaurant de Duif is een gezellige locatie tussen Ruurlo en Groenlo waar je kunt genieten van heerlijke lunch en diner. Ze bieden ook mogelijkheden voor feesten, partijen en evenementen. Een interessant aanbod is het onbeperkt à la carte eten voor een vaste prijs van €37,50 per persoon. Bij ontvangst krijg je ovenvers boerenbrood met huisgemaakte sausjes en boter, en je kunt kiezen uit ongeveer 40 verschillende gerechten. Kinderen zijn ook welkom en kunnen zich vermaken in de speelkamer. Daarnaast kun je bij Café-Restaurant de Duif ook terecht voor het vieren van verjaardagen, bruiloften, recepties en andere evenementen. Ze hebben verschillende ruimtes die apart gehuurd kunnen worden. Verder bieden ze diverse arrangementen aan, zoals een borrel-arrangement, feest-arrangement en diner-arrangement. Voor specifieke openingstijden en vacatures kun je terecht op hun website. Tijdens de kerstperiode hebben ze speciale kerstarrangementen en zijn ze gesloten op bepaalde dagen.

Wil je weten wat Café- Restaurant De Duif verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café- Restaurant De Duif of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café- Restaurant De Duif? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café- Restaurant De Duif het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Café- Restaurant De Duif reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café- Restaurant De Duif

Bezoekers bekeken ook