Het Muldershuis

Het Muldershuis is een Restaurant gelegen aan Mallumse Molenweg 114 in Eibergen.

Meer informatie over Het Muldershuis in Eibergen

In de omgeving van Het Muldershuis en Eibergen is er van alles te beleven. Je kunt er prachtige wandelroutes volgen en genieten van de natuur. Tegenover Het Muldershuis ligt de Mallumse Molen, waar je samen met de molenaar een kijkje kunt nemen in de molen. Daarnaast vind je vlakbij de molen de Kruidenhof te Mallum, waar je allerlei kruiden kunt ontdekken. Op Het Muldershuis hebben ze ook terrassen direct aan het water, waar ongeveer 200 mensen kunnen genieten. In de zomer zijn de terrassen 7 dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Je kunt de terrassen ook opdelen in verschillende gereserveerde gedeeltes. Kortom, het is heerlijk genieten op het mooiste plekje van de Achterhoek.

Wil je weten wat Het Muldershuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Muldershuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Muldershuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Muldershuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Het Muldershuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Muldershuis

Bezoekers bekeken ook