Restaurant Kloppendiek

Restaurant Kloppendiek is een Restaurant gelegen aan Zwillbrock 8 in Vreden.

Meer informatie over Restaurant Kloppendiek in Vreden

In het kleine dorp Zwillbrock, omringd door veel natuur, kunt u genieten van een koud drankje, koffie met een stuk taart of een warme maaltijd in een van de mooiste biertuinen in Münsterland. Daarna raden we u aan een wandeling te maken door het nabijgelegen Zwillbrocker Venn. Een prachtig natuurgebied waar u unieke roze flamingo's kunt zien! Na uw wandeling bent u natuurlijk weer van harte welkom bij ons! Hotel Kloppendiek biedt u altijd een comfortabele accommodatie, of u nu op vakantie bent of op doorreis. We kijken uit naar uw bezoek! We hebben ook enkele foto's van ons hotel-restaurant om u een indruk te geven. U kunt ons vinden in het idyllische Zwillbrock, aan de rand van een natuurgebied. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ons restaurant is geopend op donderdag en vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur, op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Op zondag is er ook een ontbijtbuffet vanaf 09:00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten, maar groepen zijn op aanvraag mogelijk.

Wil je weten wat Restaurant Kloppendiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Kloppendiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Kloppendiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Kloppendiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Restaurant Kloppendiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Kloppendiek

Bezoekers bekeken ook