NIEHOF

NIEHOF is een Restaurant gelegen aan Slaapdijk 2 in Gelselaar.

Meer informatie over NIEHOF in Gelselaar

Erve Brooks Niehof is een boerenmuseum met een rijke geschiedenis. Het museum neemt je mee terug in de tijd, beginnend in het jaar 1538. De Museumboerderij is dagelijks geopend voor bezichtigingen en biedt ook lunch en de mogelijkheid om zaaltjes te huren voor speciale gelegenheden. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende activiteiten, zoals op stelten lopen en varkentjes aaien. Daarnaast is er een museum waar je kunt genieten van het boerenleven van vroeger en ouderwetse spelletjes kunt spelen. Je kunt ook een kijkje nemen in de landwinkel en souvenirs kopen. Erve Brooks biedt ook een museumbrunch en een museumgrill aan. Reserveren wordt aanbevolen en de toegang is gratis.

Wil je weten wat NIEHOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NIEHOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NIEHOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NIEHOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar NIEHOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NIEHOF

Bezoekers bekeken ook