Café Restaurant Zalencentrum Baan

Café Restaurant Zalencentrum Baan is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 6 in Geesteren.

Meer informatie over Café Restaurant Zalencentrum Baan in Geesteren

Café Restaurant Zalencentrum Baan is een veelzijdige locatie in Geesteren, waar je terecht kunt voor verschillende activiteiten. Het zalencentrum biedt de mogelijkheid om feesten en evenementen te organiseren, en er is ook catering beschikbaar. Daarnaast kun je bij Baan cadeaubonnen kopen, zodat je iemand een leuk cadeau kunt geven. Het zalencentrum is elke dag geopend vanaf 9:30 uur en de keuken is open van 11:00 uur tot 20:00 uur. Het is zelfs mogelijk om langer open te blijven als dat wordt afgesproken. Als je meer informatie wilt, kun je terecht op de website van Baan. Hier kun je alles vinden wat je zoekt.

Wil je weten wat Café Restaurant Zalencentrum Baan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant Zalencentrum Baan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant Zalencentrum Baan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant Zalencentrum Baan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Café Restaurant Zalencentrum Baan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant Zalencentrum Baan

Bezoekers bekeken ook