Cafetaria-Restaurant 't Vierspan

Cafetaria-Restaurant 't Vierspan is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 15 in Borculo.

Meer informatie over Cafetaria-Restaurant 't Vierspan in Borculo

Het Vierspan in Borculo is een restaurant waar je met familie, vrienden of de buurt iets kunt vieren. Ze bieden ook catering aan, met verschillende mogelijkheden voor iedere gelegenheid. Daarnaast bezorgen ze ook patat, snacks, broodjes en menu's bij je thuis vanaf € 20,- via de bestelsite Vierspanbezorgt.nl. In de ijssalon van Het Vierspan kun je genieten van een ruime selectie heerlijke, zelfgemaakte ijssmaken. Het restaurant is gevestigd aan de Spoorstraat 15-17 in Borculo en is geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

Wil je weten wat Cafetaria-Restaurant 't Vierspan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria-Restaurant 't Vierspan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria-Restaurant 't Vierspan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria-Restaurant 't Vierspan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Cafetaria-Restaurant 't Vierspan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria-Restaurant ’t Vierspan

Bezoekers bekeken ook