Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp

Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp is een Huisarts gelegen aan Bartelinksgang 15 in Eibergen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp in Eibergen

Huisartsenpraktijk Boting-Klomp heet u welkom op hun website en hoopt u hiermee beter te kunnen informeren over de praktijk. Ze streven ernaar om betrouwbare en toegankelijke huisartsenzorg te bieden en uw vertrouwenspersoon en adviseur te zijn op medisch gebied. Ze raden aan om ook een kijkje te nemen op de website www.thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over veelvoorkomende aandoeningen. Verder delen ze mee dat het telefoonnummer van de Spoedpost in Winterswijk is veranderd. De huisartsenpraktijk is momenteel erg druk en vraagt om hulp om de druk te verminderen, zoals het gebruik maken van MijnGezondheid.net voor vragen aan de huisarts, het raadplegen van www.thuisarts.nl voor medisch advies en begrip tonen naar de assistentes. Er wordt ook gemeld dat er momenteel een patiëntenstop is en dat online afspraken kunnen worden gemaakt via mijngezondheid.net of de MedGemak+ app. Tot slot wordt er informatie gegeven over het verzamelen van gezondheidsgegevens op één plek met behulp van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO).

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk R. Boting-Klomp

Bezoekers bekeken ook