Huisartsenpraktijk Beltrum

Huisartsenpraktijk Beltrum is een Huisarts gelegen aan Haarstraat 2 in Beltrum.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Beltrum in Beltrum

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Beltrum. De praktijk is geaccrediteerd voor huisartsenzorg en apotheek. Op woensdagmiddag 25 oktober 2023 kunnen mensen de jaarlijkse griepprik krijgen in de Wanne. Er wordt persoonlijk een uitnodiging per post gestuurd aan iedereen die hiervoor in aanmerking komt. Dit jaar krijgen ook mensen geboren tussen 1 januari 1957 en 31 december 1960 een uitnodiging voor de pneumokokkenprik, die de kans op een longontsteking verkleint. De GGD Noord en Oost Gelderland stuurt een persoonlijke uitnodiging per post voor een herhaling van de coronavaccinatie aan mensen geboren in 1963 of eerder. Mensen geboren tussen 1964 en 2005 kunnen zelf een afspraak maken. Van 23 tot en met 27 oktober gaat de praktijk over op een nieuw computersysteem, wat de wachttijden langer maakt. Het aanvragen van herhaalmedicatie duurt 4 werkdagen en bij spoed wordt aangeraden telefonisch contact op te nemen. Voor betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte kunt u terecht op de website van Thuisarts.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Beltrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Beltrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Beltrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Beltrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Huisartsenpraktijk Beltrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Beltrum

Bezoekers bekeken ook