Huisartspraktijk de Bongerd

Huisartspraktijk de Bongerd is een Huisarts gelegen aan Beethovenstraat 1-01 in Borculo.

Meer informatie over Huisartspraktijk de Bongerd in Borculo

Op de gezamenlijke website van de huisartsenpraktijken in Borculo kunt u algemene informatie vinden en specifieke informatie van elke praktijk bekijken. Als u 60 jaar of ouder bent, ontvangt u binnenkort een uitnodigingsbrief van het RIVM voor de coronaprik. Bent u tussen de 18 en 59 jaar oud, dan ontvangt u geen uitnodigingsbrief en kunt u zelf een afspraak maken vanaf half oktober. Daarnaast worden binnenkort ook de griepvaccinaties gegeven. Op de website kunt u zien wanneer uw praktijk deze vaccinatie zal geven en wanneer u de uitnodiging kunt verwachten. Het webadres van de website is gewijzigd en voor de praktijken de Bongerd en de Waterster is het mogelijk om zelf afspraken in te plannen en een beeldbel afspraak te maken. Inschrijven bij een van de praktijken is ook mogelijk. De praktijk de Berkel is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten, behalve in gevallen van gezinsuitbreiding of hereniging. Tot slot zijn alle praktijken NHG geaccrediteerd.

Wil je weten wat Huisartspraktijk de Bongerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk de Bongerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk de Bongerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk de Bongerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Huisartspraktijk de Bongerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk de Bongerd

Bezoekers bekeken ook