Huisartsenpraktijk de Waterster

Huisartsenpraktijk de Waterster is een Huisarts gelegen aan Beethovenstraat 1-02 in Borculo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Waterster in Borculo

U bevindt zich op de gezamenlijke website van de huisartsen in Borculo, waar u algemene informatie kunt vinden. Als u 60 jaar of ouder bent, ontvangt u vanaf 19 september een uitnodigingsbrief van het RIVM voor de coronaprik. Als u tussen de 18 en 59 jaar oud bent, ontvangt u geen uitnodigingsbrief, maar kunt u zelf een afspraak maken vanaf half oktober via planjeprik.nl of via 0800-7070. De griepvaccinatie staat ook weer voor de deur en op de website kunt u zien wanneer uw praktijk deze vaccinatie zal geven en wanneer u de uitnodiging kunt verwachten. Het webadres van de website is gewijzigd naar https://huisartsenborculo.praktijkinfo.nl. Verder kunt u bij de huisartsenpraktijk de Bongerd en de Waterster zelf afspraken inplannen en nu ook een beeldbel afspraak inplannen als u zich heeft aangemeld voor MijnGezondheidnet. Inschrijven bij een van de praktijken is ook mogelijk via de website. De huisartsenpraktijk de Berkel is vanaf 1 januari 2023 gesloten voor nieuwe patiënten, behalve voor gezinsuitbreiding of hereniging. De huisartsenpraktijk de Bongerd en de huisartsenpraktijk de Waterster zijn wel open voor nieuwe patiënten. Alle praktijken zijn NHG geaccrediteerd. De openingstijden van de praktijken zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Waterster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Waterster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Waterster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Waterster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Huisartsenpraktijk de Waterster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Waterster

Bezoekers bekeken ook