Huisartsenpraktijk De Berkel

Huisartsenpraktijk De Berkel is een Huisarts gelegen aan Graaf Wichmanstraat 35 in Borculo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Berkel in Borculo

Op de gezamenlijke website van de huisartsen in Borculo kunt u algemene informatie vinden en specifieke informatie van één van de praktijken bekijken via de gekleurde balk bovenaan de pagina. Vanaf 19 september ontvangen mensen van 60 jaar en ouder een uitnodigingsbrief van het RIVM voor de coronaprik. Mensen tussen de 18 en 59 jaar ontvangen geen uitnodigingsbrief, maar kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak maken via planjeprik.nl of 0800-7070. Daarnaast wordt er binnenkort weer gestart met de griepvaccinatie, waarbij de data voor de verschillende praktijken worden vermeld. Het webadres van de website is gewijzigd naar https://huisartsenborculo.praktijkinfo.nl. Voor de praktijken de Bongerd en de Waterster is het mogelijk om zelf afspraken in te plannen en nu ook beeldbel afspraken in te plannen via MijnGezondheidnet. Inschrijven bij één van de praktijken is ook mogelijk. Vanaf 1 januari 2023 is de praktijk de Berkel gesloten voor nieuwe patiënten, met uitzondering van gezinsuitbreiding of hereniging. De praktijken de Bongerd en de Waterster nemen wel nieuwe patiënten aan. Alle praktijken zijn NHG geaccrediteerd. Verder wordt er informatie gegeven over scabiës/schurft, waarvoor een link wordt vermeld. De openingstijden van de praktijken zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Berkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Berkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Berkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Berkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Huisartsenpraktijk De Berkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Berkel

Bezoekers bekeken ook