Hub Vakantieparken Park De Fontein

Hub Vakantieparken Park De Fontein is een Kampeerterrein gelegen aan Hupselse Markenweg 4 in Eibergen.

Meer informatie over Hub Vakantieparken Park De Fontein in Eibergen

Camping De Fontein is een mooie, rustige gezinscamping gelegen in het fietsgebied de Achterhoek, op slechts 10 km van de Duitse grens. De camping heeft een eigen recreatieplas van 7Ha, waarin zwemmen, surfen en bootjevaren mogelijk is. Honden zijn beperkt toegestaan op een deel van het terrein, maar moeten altijd aangelijnd zijn en mogen niet aan het strand of in het water. Het toiletgebouw op de camping is modern en ruim opgezet. De kampeerplaatsen bieden veel privacy en zijn omzoomd door bomen en struiken. Er zijn ook verschillende faciliteiten aanwezig op de camping, zoals een tafeltennistafel, all-weather tafelvoetbalspel, tennisbaan en enkele kleine speelplekken. Daarnaast is er een wasgelegenheid en is wifi beschikbaar tegen betaling. Voor het boeken van een kampeerplaats kan er telefonisch contact opgenomen worden of een mail gestuurd worden naar defontein@hubvakantieparken.nl.

Wil je weten wat Hub Vakantieparken Park De Fontein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hub Vakantieparken Park De Fontein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hub Vakantieparken Park De Fontein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hub Vakantieparken Park De Fontein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hub Vakantieparken Park De Fontein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hub Vakantieparken Park De Fontein

Bezoekers bekeken ook