Campanula

Campanula is een Kampeerterrein gelegen aan Veldweg 15 in Haarlo.

Meer informatie over Campanula in Haarlo

Onze camping in de gemeente Berkelland, nabij Haarlo, biedt rust en stilte op het platteland. Het uitzicht is weids en je kunt hier genieten van het prachtige coulissenlandschap. In de boerderij is al sinds 1963 een vakantiehuisje aanwezig dat plaats biedt aan vijf personen. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een ruime keuken en een comfortabele zithoek. Benieuwd naar de ervaringen van voorgangers? Bekijk dan de reviews of laat zelf een review achter. De boerderij is gebouwd in het begin van de 20e eeuw en is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Voor meer informatie of het maken van een reservering, neem vrijblijvend contact met ons op via het opgegeven adres en telefoonnummers.

Wil je weten wat Campanula verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Campanula of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Campanula? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Campanula het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Campanula reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Campanula

Bezoekers bekeken ook