Camping Schoneveld

Camping Schoneveld is een Kampeerterrein gelegen aan Barchemseweg 77 in Ruurlo.

Meer informatie over Camping Schoneveld in Ruurlo

Camping Schoneveld is een rustige en ontspannen plek waar je kunt genieten van gezellige drukte en ravottende kinderen. De camping biedt kampeerplekken, glamping tenten en vakantiehuisjes aan, zodat iedereen op zijn eigen manier kan genieten. Of je nou wilt relaxen op je eigen plekje of deelnemen aan activiteiten, het is allemaal mogelijk op Camping Schoneveld. De camping is ideaal voor zowel jong als oud om te genieten van een vakantie in de natuur. Daarnaast zijn er verschillende accommodaties beschikbaar, zoals vakantiehuizen, glamping tenten en kampeerplekken. De camping ligt in een bosrijke omgeving en biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en barbecue avonden. Ook zijn er diverse speelmogelijkheden en is de camping geschikt voor mindervaliden. Er zijn 23 ruime kampeerplekken en er zijn meer dan 1000 nieuwe boompjes en struiken geplant. Volg de activiteiten van de camping via Instagram. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten in de buurt, zoals bezoeken aan Kasteel Ruurlo, fietsen, outdoor avonturen in het Klimbos Achterhoek en het Doolhof Ruurlo, en een bezoek aan Hof van Eckberge. Kom genieten in de Achterhoek en tot snel op Camping Schoneveld!

Wil je weten wat Camping Schoneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Schoneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Schoneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Schoneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping Schoneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Schoneveld

Bezoekers bekeken ook