Boerderijcamping ‘t Haller

Boerderijcamping ‘t Haller is een Kampeerterrein gelegen aan Hallerweg 2a in Ruurlo.

Meer informatie over Boerderijcamping ‘t Haller in Ruurlo

Camping 't Haller is een rustige camping gelegen in het vriendelijke dorp Ruurlo in de Achterhoek. De camping beschikt over 25 kampeerplekken met elektra, water- en afvoerpunten en kunstgras in de voortent. In de omgeving zijn prachtige fietsroutes te vinden die onderdeel zijn van het knooppuntennetwerk. Daarnaast ligt de camping op slechts 5 minuten loopafstand van het dorp Ruurlo. De gastheer en gastvrouw, Geert en Angela Oonk, zorgen voor een gastvrije ervaring. Reserveren kan gemakkelijk online en voor vragen of een afspraak kan er gebeld worden naar 0573 - 45 12 91. De camping is te vinden op Hallerweg 2A, 7261 MH Ruurlo.

Wil je weten wat Boerderijcamping ‘t Haller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping ‘t Haller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping ‘t Haller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping ‘t Haller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Boerderijcamping ‘t Haller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping ‘t Haller

Bezoekers bekeken ook