Minicamping de Hippe Kip

Minicamping de Hippe Kip is een Kampeerterrein gelegen aan Schuurmansweg 4 in Beltrum.

Meer informatie over Minicamping de Hippe Kip in Beltrum

Minicamping de Hippe Kip is een kleine, knusse en duurzame camping voor volwassenen. De camping heeft 8 afgebakende kampeerplaatsen en er is ook ruimte voor trekkerstentjes bij de schuur. Huisdieren zijn welkom. De camping ligt in het prachtige Achterhoeks coulisselandschap, dichtbij het gezellige vestingstadje Groenlo. Er zijn diverse winkels, terrasjes en horecagelegenheden in de buurt. Je kunt hier kamperen met tent, caravan, vouwwagen of camper, of je kunt de Pipowagen huren. De contactgegevens van de camping zijn: Minicamping de Hippe Kip, Schuurmansweg 4, 7156 SK Beltrum, Oost-Achterhoek / Gelderland, telefoonnummer (06) 444 92 327, e-mailadres dehippekip@live.nl.

Wil je weten wat Minicamping de Hippe Kip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping de Hippe Kip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping de Hippe Kip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping de Hippe Kip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Minicamping de Hippe Kip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping de Hippe Kip

Bezoekers bekeken ook