Vakantieboerderij Slotman

Vakantieboerderij Slotman is een Groepsaccommodatie gelegen aan Slotmansweg 1 in Eibergen.

Meer informatie over Vakantieboerderij Slotman in Eibergen

Op de website van Vakantieboerderij Slotman kun je genieten van rust en het plattelandsleven. Een van de activiteiten die je kunt doen is zelf pizza's bakken in een houtgestookte oven onder begeleiding van de eigenaar. De accommodaties worden beheerd door een vriendelijke en behulpzame familie. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld en raden de locaties aan voor familiebijeenkomsten en kinderen. Er zijn veel speel- en spelactiviteiten beschikbaar en de omgeving is mooi. Er zijn ook mogelijkheden om te vissen en te winkelen in de nabijgelegen dorpen. Kortom, een geweldige plek om te genieten van een ontspannen vakantie op het platteland.

Wil je weten wat Vakantieboerderij Slotman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieboerderij Slotman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij Slotman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieboerderij Slotman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Vakantieboerderij Slotman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieboerderij Slotman

Bezoekers bekeken ook