Vos op Gelink

Vos op Gelink is een Groepsaccommodatie gelegen aan Zuid Rekkenseweg 32 in Rekken.

Meer informatie over Vos op Gelink in Rekken

De boerderij 'Erve Gelink' in de Achterhoek is volledig gerenoveerd en biedt plaats aan maximaal 17 personen. De originele bouw is zoveel mogelijk intact gelaten en het interieur is aangevuld met ontwerpen van smid Tim Vos. De boerderij heeft 9 slaapkamers en alle moderne voorzieningen, inclusief wifi. In de omgeving kunnen gasten genieten van fiets- en wandeltochten, winkelen over de grens en het bekijken van flamingo's in het Zwillbrocker Venn. Tim Vos is een bekende smid in de Achterhoek en heeft een passie voor metaalbewerking. Hij heeft samen met zijn vrouw en gezin de historische boerderij naast zijn smederij omgebouwd tot Vos op Gelink. Gasten die al hebben verbleven in de boerderij zijn erg tevreden en genieten van de ruimte, rust en comfort die het biedt.

Wil je weten wat Vos op Gelink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vos op Gelink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vos op Gelink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vos op Gelink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Vos op Gelink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vos op Gelink

Bezoekers bekeken ook