Erve Veldink

Erve Veldink is een Groepsaccommodatie gelegen aan Eibergseweg 42 in Haarlo.

Meer informatie over Erve Veldink in Haarlo

Erve Veldink is een monumentale boerderij in de Achterhoek, waar kippen, eenden, pauwen en duiven vrij rondlopen. De boerderij heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw en de huidige gebouwen zijn 120 jaar oud. Gelegen aan de rand van het dorp Haarlo, midden in het typische Achterhoekse landschap, is het een ideale plek voor ontspanning en rust. Er zijn wandel- en fietsroutes in de omgeving en er is zelfs een meertje in de buurt om in te zwemmen. Erve Veldink heeft enkele vaste bewoners en biedt accommodatie aan voor mensen die op zoek zijn naar een plek om tot rust te komen. Er zijn verschillende vormen van begeleiding mogelijk en er is een groepsaccommodatie-cursusruimte beschikbaar. De boerderij creëert een omgeving waar bewustzijn, werkelijk contact en het leven vanuit het hart centraal staan.

Wil je weten wat Erve Veldink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Veldink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Veldink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Veldink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Erve Veldink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Veldink

Bezoekers bekeken ook