Erve De Horst

Erve De Horst is een Groepsaccommodatie gelegen aan Borculoseweg 70 in Eibergen.

Meer informatie over Erve De Horst in Eibergen

Erve de Horst is een gezellig en comfortabel vakantiehuis in de Achterhoek, ideaal voor een weekendje weg met familie of vrienden. Het vakantiehuis bestaat uit een karakteristieke monumentale schuur uit de achttiende eeuw, genaamd De Schoppe, en een bakhuis genaamd Het Bakhoes. De Schoppe heeft een grote woonkamer, open keuken en drie slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet. Het Bakhoes is een appartement geschikt voor twee personen. Een verblijf in Erve de Horst betekent genieten van rust, ruimte en privacy, met een groot zonnig terras en speelweide voor kinderen. Vanuit het vakantiehuis heb je een prachtig uitzicht over akkers en weilanden en kun je in een kwartier naar de rivier De Berkel wandelen. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. De naam Horst verwijst naar het roofvogelnest en was tevens de naam van de eerste bewoners van de boerderij. De Horst is nog steeds een toepasselijke naam, aangezien de steenuil een vaste gast is op Erve de Horst. Het vakantiehuis is gelegen op Borculoseweg 70 in Eibergen.

Wil je weten wat Erve De Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve De Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve De Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve De Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Erve De Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve De Horst

Bezoekers bekeken ook