Minicamping 't Veld

Minicamping 't Veld is een Kampeerterrein gelegen aan Rammelbroeksweg 8 in Rekken.

Meer informatie over Minicamping 't Veld in Rekken

In de Achterhoek, aan de rand van de Duits/Nederlandse grens, vindt u de rust en schoonheid van het platteland. Chris en Lean te Raa hebben hier een agrarisch bedrijf met toerisme als neventak. Ze hebben een minicamping in Rekken, een kerkdorp van Eibergen. Op de camping zijn 17 plaatsen met elektra en een prachtig uitzicht over de landerijen. Er is ook een stacaravan te huur. In de omgeving zijn er prachtige natuurbaden, fietsknooppunten, wandelroutes en zelfs flamingo's. Op de camping is er een recreatieruimte, speeltoestellen en skelters voor de kinderen. Voor meer boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen dorp Eibergen. Er is ook een groepsaccommodatie beschikbaar en op het terrein zijn er diverse activiteiten voor het hele gezin, zoals een speelhuis, glijbaan, schommel, trampoline en een zandbak. U kunt ook een fietstocht maken door het prachtige landschap en deelnemen aan een excursie in de nabijgelegen wijnhoeve. Huisdieren zijn ook welkom, mits aangelijnd.

Wil je weten wat Minicamping 't Veld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping 't Veld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping 't Veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping 't Veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Minicamping 't Veld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping ’t Veld

Bezoekers bekeken ook