Vakantieboerderij De Vlierhof

Vakantieboerderij De Vlierhof is een Kampeerterrein gelegen aan Hupselse Markenweg 25 in Eibergen.

Meer informatie over Vakantieboerderij De Vlierhof in Eibergen

Verscholen in het Achterhoekse coulisselandschap ligt vakantieboerderij De Vlierhof. De boerderij en de omgeving stralen authenticiteit uit, met lieflijke dorpjes, kronkelende weggetjes en groene weilanden. De Vlierhof is een gezellige familiecamping en een trefpunt voor rust, ruimte en speelplezier. Op het ruime boerenerf kunnen kinderen naar hartenlust pony rijden, skelteren en spelen met kleindieren. Er is ook een waterplas om te zwemmen, waterfietsen en vissen. De camping beschikt over ruime standplaatsen, nieuw sanitair, een recreatieruimte, gratis Wi-Fi en een eigen 'VVV-hoekje'. Vanaf de boerderij kunnen gasten beginnen met fiets- en wandelroutes. Daarnaast is er de mogelijkheid om te vissen en zwemmen op de camping, met verschillende vissoorten in de vijver. Voor een dagtrip kunnen gasten naar Duitsland gaan, dat op 8 km afstand ligt en toegang biedt tot het Zwillbrocker Venn met een kolonie flamingo's. Daarnaast beschikt De Vlierhof over drie groepsaccommodaties en is er een nieuwe Vlierhof Vakantie app beschikbaar voor meer informatie over het verblijf op de camping.

Wil je weten wat Vakantieboerderij De Vlierhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieboerderij De Vlierhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij De Vlierhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieboerderij De Vlierhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Vakantieboerderij De Vlierhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieboerderij De Vlierhof

Bezoekers bekeken ook