Bistro de Olliemölle

Bistro de Olliemölle is een Restaurant gelegen aan Lange Molenstraat 17 in Borculo.

Meer informatie over Bistro de Olliemölle in Borculo

Bistro de Olliemölle in Borculo is een veelbelovend nieuw restaurant in de Achterhoek. Chef-kok Roel Sieverink serveert gerechten met een moderne twist, gebaseerd op de Franse keuken. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand met een prachtig terras dat uitkijkt over een vijver. Enkele gerechten die op het menu staan zijn coquille met komkommersalade en kreeftenbisque, marbré van eendenlever met lychee en rode bietenijs, en piepkuiken met PX-saus en krokant uitgebakken kippenhuid. Bistro de Olliemölle is zeker een nieuw en ambitieus adres om in de gaten te houden.

Wil je weten wat Bistro de Olliemölle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro de Olliemölle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro de Olliemölle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro de Olliemölle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Bistro de Olliemölle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro de Olliemölle

Bezoekers bekeken ook