Lunchroom De Heerlijkheid

Lunchroom De Heerlijkheid is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 35 in Borculo.

Meer informatie over Lunchroom De Heerlijkheid in Borculo

Bij Lunchroom de Heerlijkheid in Borculo kun je gezellig lunchen, genieten van een kopje thee of koffie, of rustig een drankje doen. Ze hebben een uitgebreide menukaart met lunchmogelijkheden en borrelplanken. De lunchroom is gelegen in het mooie centrum van Borculo, met verschillende musea in de buurt. Je kunt er ook terecht voor speciaalbier en wijn. Ze hebben bijna 50 zitplaatsen binnen en een terras met bijna 100 zitplaatsen bij de kerk. Daarnaast zijn er vacatures voor allround keukenmedewerkers en organiseren ze speciale evenementen zoals de Thee Surprise Box en High Tea. De lunchroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Lunchroom De Heerlijkheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom De Heerlijkheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom De Heerlijkheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom De Heerlijkheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Lunchroom De Heerlijkheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom De Heerlijkheid

Bezoekers bekeken ook