De Heikamp

De Heikamp is een Restaurant gelegen aan Hengeloseweg 2 in Ruurlo.

Meer informatie over De Heikamp in Ruurlo

De Heikamp in Ruurlo is een restaurant en recreatiecentrum dat geopend is van dinsdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties ook op maandag. Het restaurant biedt een diverse menukaart en heeft een speciale actie waarbij de tweede pannenkoek gratis is. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van verschillende activiteiten, zoals het Kabouterpad en het Klimbos Achterhoek. Het is mogelijk om feesten en partijen te organiseren bij De Heikamp. De openingstijden zijn van 11.00 tot 20.00 uur, met de keuken open van 12.00 tot 19.30 uur. Het adres van De Heikamp is Hengeloseweg 27 in Ruurlo.

Wil je weten wat De Heikamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Heikamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Heikamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Heikamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Heikamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Heikamp

Bezoekers bekeken ook