Absolute pure by Sandra

Absolute pure by Sandra is een Schoonheidssalon gelegen aan Bosberg 25 d in Borculo.

Meer informatie over Absolute pure by Sandra in Borculo

Bij Absolute Pure by Sandra staat persoonlijke aandacht voorop. De behandelingen worden aangepast aan de behoefte van de huid en er wordt gewerkt met biologisch gecertificeerde producten van het Franse merk Absolution. Absolution is een revolutionair cosmeticahuis dat een nieuwe benadering van schoonheid biedt. De producten zijn minimalistisch, individueel en biologisch. Ze zijn samengesteld uit de beste ingrediënten, direct uit de natuur of biologisch geteeld. Het assortiment is compact en overzichtelijk en kan worden aangepast aan de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Alle producten worden in Frankrijk geproduceerd om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en zijn gecertificeerd en niet op dieren getest. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast introduceert Absolution nieuwe producten, zoals Le Masque Puréte Détoxifiant, Le Masque Velours Repulpant, Le Savon Blanc en Le Savon Noir. De gepersonaliseerde Mix & Match-methode van Absolution maakt het mogelijk om de formules aan te passen aan de behoeften van de huid en zo de conditie van de huid te verbeteren met langdurige resultaten.

Wil je weten wat Absolute pure by Sandra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Absolute pure by Sandra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Absolute pure by Sandra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Absolute pure by Sandra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Absolute pure by Sandra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Absolute pure by Sandra

Bezoekers bekeken ook