CTB Beauty

CTB Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Tedinkweide 20 in Borculo.

Meer informatie over CTB Beauty in Borculo

Bij CTBBeauty kun je terecht voor verschillende behandelingen. Je kunt je wimpers laten doen, zoals een nieuwe set Russian Volume voor €45,- of een bijwerking na 2, 3 of 4 weken voor respectievelijk €25,-, €30,- en €35,-. Ook kun je kiezen voor One by one wimpers, met een nieuwe set voor €35,- of een bijwerking na 2, 3 of 4 weken voor respectievelijk €20,-, €25,- en €30,-. Daarnaast bieden ze ook Lashlift aan voor €30,- en Lashlift met verven voor €35,-. Voor je wenkbrauwen kun je terecht voor Henna wenkbrauwen + shapen voor €27,-, wenkbrauw styling voor €10,-, wenkbrauw styling + verven voor €15,-, Brow lamination + shapen voor €25,- of Brow lamination + shapen/verven voor €30,-. Ze bieden ook nagelbehandelingen aan, zoals gel nagels voor €20,-, Biab nagels nieuwe set voor €35,-, Biab nagels bijvullen voor €25,-, acryl nagels nieuwe set voor €40,- en acryl nagels bijvullen voor €30,-. Tot slot bieden ze ook make-up aan, zoals dag make-up voor €20,-, avond/feest make-up voor €25,-, bruidsmake-up voor €35,-, bruidsarrangement voor €50,- en make-up voor bruidsgasten voor €30,-. Het KvK-nummer is 85313408 en de website is gemaakt door Justin ter Bals.

Wil je weten wat CTB Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CTB Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CTB Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CTB Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar CTB Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CTB Beauty

Bezoekers bekeken ook