Krista Beauty

Krista Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Meester Heuvelstraat 3 in Gelselaar.

Meer informatie over Krista Beauty in Gelselaar

Bij Krista Beauty kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages, huidverbeterende behandelingen, het verven en harsen van wimpers en wenkbrauwen, en meer. De salon staat bekend om persoonlijke aandacht en ontspanning. Na een gezichtsanalyse wordt er een behandeling op maat gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen, zoals het harsen van het gezicht en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Daarnaast biedt de salon ook nek-, schouder- en rugmassages, eventueel in combinatie met een rugpakking, en de mogelijkheid om het lichaam te laten harsen. Ook voor cosmetische hand- en voetverzorging met gellak kun je bij Krista Beauty terecht. Er worden ook maatregelen genomen in verband met Covid-19 om een veilig bezoek aan de salon te garanderen. De openingstijden van de salon zijn beschikbaar op de website, waar je ook de cookie-instellingen kunt aanpassen voor een optimale gebruikerservaring.

Wil je weten wat Krista Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krista Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krista Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krista Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Krista Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krista Beauty

Bezoekers bekeken ook