Stichting Kringloopwinkel Bohero

Stichting Kringloopwinkel Bohero is een Kringloopwinkel gelegen aan Oude Needseweg 21 in Borculo.

Meer informatie over Stichting Kringloopwinkel Bohero in Borculo

Kringloopwinkel Bohero in Borculo is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende taken, zoals kassa, sorteren van goederen, aanvullen van de winkel, repareren van elektrische apparaten en nog veel meer. Je kunt je aanmelden bij Harrie Knol of via info@bohero.nl. De winkel sorteert alle aangeboden goederen en verkoopt een deel ervan in hun eigen winkel, terwijl een ander deel direct naar ondersteunde landen gaat. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur. Voor het brengen van goederen kun je terecht op dezelfde tijden, behalve op zaterdag, dan sluiten ze om 11.30 uur. Kringloopwinkel Bohero zet zich in voor arme inwoners van Roemenië, Oekraïne en Moldavië, evenals voor inwoners van landen die door natuurrampen zijn getroffen. Ze verkopen allerlei gebruikte goederen en de opbrengst komt ten goede aan hun goede doelen.

Wil je weten wat Stichting Kringloopwinkel Bohero verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kringloopwinkel Bohero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kringloopwinkel Bohero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kringloopwinkel Bohero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Stichting Kringloopwinkel Bohero reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Kringloopwinkel Bohero

Bezoekers bekeken ook