Kringloop Warm

Kringloop Warm is een Kringloopwinkel gelegen aan De Venterkamp 8 in Ruurlo.

Meer informatie over Kringloop Warm in Ruurlo

Welkom bij Kringloopwinkel WARM Ruurlo, de gezelligste en warmste kringloopwinkel van de Achterhoek! In onze winkel van 1200 m2 verkopen wij herbruikbare artikelen voor in en om het huis en vrije tijd. Je kunt bij ons alle herbruikbare artikelen brengen bij ons inname-punt, dat zich links van de ingang bevindt. Helaas ontvangen wij geen subsidie van de gemeente, dus nemen wij bepaalde artikelen niet in, zoals vieze en kapotte spullen, matrassen, bedden, zonnebanken, frituurpannen met vet, sanitair, bouwafval, keukenkastjes, kasten in onderdelen en videobanden. Onze medewerkers bij de goederenontvangst controleren hierop bij ontvangst. Daarnaast bieden we bij Kringloop Warm ook ruimte voor Arbeidsmatige dagbesteding, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wil je weten wat Kringloop Warm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Warm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Warm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Warm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Kringloop Warm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Warm

Bezoekers bekeken ook