Het Noasman

Het Noasman is een Recreatiecentrum gelegen aan Meenweg 4 in Beltrum.

Meer informatie over Het Noasman in Beltrum

Bij Het Noasman in de Achterhoek kun je terecht voor allerlei groepsuitjes, zoals familiedagen, teamuitjes, vriendendagen, vergaderingen en kinderfeestjes. Ze hebben nu ook paintball, waar zowel beginners als ervaren spelers van kunnen genieten. De accommodatie is geschikt voor groepen van verschillende groottes en elke ruimte heeft zowel binnen als buiten mogelijkheden. Voor kinderen zijn er speelmogelijkheden en er zijn eigen toiletten en een bar aanwezig. Het Noasman is gemakkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Groenlo, Eibergen, Haaksbergen, Borculo, Winterswijk en Enschede. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten, zoals paintball, vlot bouwen en bosgolf. Het adres van Het Noasman is Meenweg 4, 7156 NX Beltrum.

Wil je weten wat Het Noasman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Noasman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Noasman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Noasman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Het Noasman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Noasman

Bezoekers bekeken ook