Sportclub Haarlo

Sportclub Haarlo is een Recreatiecentrum gelegen aan Overbekkingsweg 2 in Haarlo.

Meer informatie over Sportclub Haarlo in Haarlo

SP Haarlo is een kleine en gezellige voetbalclub uit de Achterhoek, opgericht op 1 juli 1966. De vereniging bestaat uit 6 seniorenteams, waaronder 1 dames 7-tal en 2 heren 7-tal op vrijdagavond, en 3 herenteams op zondag. De VR1, 35+ en 45+ spelen ongeveer eens per 3 weken op vrijdagavond. Het eerste herenteam speelt in de 5e klasse standaard, het tweede team in de reserve 6e klasse, het derde team in de reserve 7e klasse en de dames spelen in de 5e klasse. Sinds 2020 werkt SP Haarlo samen met andere voetbalclubs in de regio op het gebied van jeugd. Het sportpark van SP Haarlo heeft de naam "Sportpark De Berkel" gekregen tijdens de jubileumavond van het 50-jarig bestaan in 2016.

Wil je weten wat Sportclub Haarlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Haarlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Haarlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Haarlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sportclub Haarlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Haarlo

Bezoekers bekeken ook