ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Stationsweg 5 in Borculo.

Meer informatie over ALDI in Borculo

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Het begon allemaal in 1973 met de overname van een groothandel in Tiel. Sinds het begin staat ALDI voor aandacht voor de essentie en draait het om de klant. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streeft ALDI naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden veel lokale en biologische producten en mooie aanbiedingen. In de supermarkt vind je alles, van wekelijkse boodschappen tot luxere artikelen, altijd zeer voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. ALDI is trots op hun assortiment vol met best geteste producten voor lagere prijzen. Ze hebben zowel huismerken als A-merken, waarbij de huismerken een goedkoper alternatief zijn van dezelfde hoge kwaliteit. Wie liever bekende merknamen kiest, kan ook bij ALDI terecht. Winkelen bij ALDI betekent goedkopere boodschappen doen, met regelmatig mooie aanbiedingen. ALDI streeft naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Door te werken met producten van eigen bodem verminderen ze de CO2-uitstoot en strijden ze tegen voedselverspilling. Boodschappen doen bij ALDI is gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook