Albert Heijn

Albert Heijn is een Supermarkt gelegen aan Lichtenhorst 1 -3 in Borculo.

Meer informatie over Albert Heijn in Borculo

Helaas werkt de website van Albert Heijn op dit moment niet. Het team is hard aan het werk om de website weer toegankelijk te maken. Mensen vragen zich af waarom ze niet op de normale pagina kunnen komen en wat ze nu moeten doen met hun bestelling die ze moeten aanpassen of bevestigen. Ze vragen ook wanneer de website weer beschikbaar zal zijn. Daarnaast zijn er vragen over online bestellingen, zoals hoe laat de bestelling wordt bezorgd en of de bezorger eerder of later kan komen dan gepland. Klanten willen ook weten of hun bestelling en eventuele wijzigingen zijn doorgekomen en of er iets mis was met hun levering. Verder zijn er vragen over de openingstijden van de winkels en waar bepaalde producten worden verkocht. Mensen die klachten hebben over een gekocht product in de winkel willen weten waar ze deze kunnen melden.

Wil je weten wat Albert Heijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Albert Heijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Albert Heijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Albert Heijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Albert Heijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Albert Heijn

Bezoekers bekeken ook