Zuivelhoeve Eibergen

Zuivelhoeve Eibergen is een Zuivelhandel gelegen aan Brink 37 in Eibergen.

Meer informatie over Zuivelhoeve Eibergen in Eibergen

Bij Zuivelhoeve Eibergen wordt u dagelijks met enthousiasme ontvangen door Bianca en haar team. Ze hebben een ruim assortiment aan boerenkazen, buitenlandse kazen en vers gebrande noten. Vooral de Boerenkaas is bijzonder, met verschillende kruidenkazen om uit te proberen. In de winkel vertellen ze u graag meer hierover. Maar ook de gevulde Brie en de roomkaas met paprika en lente-uitjes zijn het proeven waard. Deze worden vers voor u gemaakt en zijn verrassend van smaak. Naast de winkel kunt u ook online bestellen, met gratis bezorging vanaf €35 en veilig online betalen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting. Tot slot kunt u ook andere Zuivelhoeve winkels vinden of terecht bij de webshop of klantenservice.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Zuivelhoeve Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Eibergen

Bezoekers bekeken ook