Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure

Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Pastoor C.M. van Everdingenstraat 23 in Rietmolen.

Meer informatie over Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure in Rietmolen

Samenvatting: Huid & Beauty Instituut Zo Marleen is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, huidverzorging en pedicure. Bij Zo Marleen krijgt u een warm welkom, persoonlijke aandacht en behandelingen die helemaal op uw behoeften en wensen worden afgestemd. Ze geloven dat schoonheidsverzorging meer is dan alleen het mooier maken van mensen, het gaat om luxe, weldaad en aandacht. Ze hebben een tweede plaats behaald in de categorie "Beste Cenzaa Huidexpert Award" en zijn sinds 15 januari 2022 gevestigd in een nieuw pand. Op de website kunt u meer informatie vinden en afspraken maken. Eigenaresse Marleen Hartgerink is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met passie voor haar vak en heeft veel trainingen gevolgd op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Ze streeft naar perfectie en kwaliteit en biedt behandelingen op maat aan. Haar instituut is meer dan alleen een plek voor behandelingen, het gaat ook om ontspanning en persoonlijke aandacht. Als klein meisje was Marleen al bezig met beauty en nu heeft ze haar eigen instituut. Het instituut is gevestigd in Rietmolen en is alleen geopend op afspraak.

Wil je weten wat Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Zo Marleen - Huid, Beauty & Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zo Marleen – Huid, Beauty & Pedicure

Bezoekers bekeken ook