Zeskampspellenhuren.nl

Zeskampspellenhuren.nl is een Spellenwinkel gelegen aan Mors 15 in Eibergen.

Meer informatie over Zeskampspellenhuren.nl in Eibergen

Bij Sportwijzer in Eibergen kun je zeskamp- en teamspelen huren. Ze bieden veel mogelijkheden en houden rekening met kleinere budgetten. Je kunt zelf een zeskampprogramma samenstellen door de spellen online te huren. Deze spellen zijn geschikt voor sportdagen van scholen, sportverenigingen, bedrijven en instellingen. Als je advies nodig hebt over het gebruik van de spelmaterialen, kun je contact opnemen met Sportwijzer. Het huren van zeskamp- en teamspelen is nog nooit zo eenvoudig geweest, je kunt snel reserveren via de webshop. Als je ervoor kiest om de materialen zelf af te halen en terug te brengen, krijg je 10% korting. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportwijzer via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Zeskampspellenhuren.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zeskampspellenhuren.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zeskampspellenhuren.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeskampspellenhuren.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Zeskampspellenhuren.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zeskampspellenhuren.nl

Bezoekers bekeken ook