Wolter Tijdink B.V.

Wolter Tijdink B.V. is een Metaalbedrijf gelegen aan Hesselinks Es 2 in Borculo.

Meer informatie over Wolter Tijdink B.V. in Borculo

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trappen en balustrades die karakter hebben. Onze maatwerk trappen passen perfect in het gebouw, maar vallen op in de ruimte. Wat onze trappen echt bijzonder maakt, zijn de onzichtbare lassen en verbindingen. Ons verkoopteam gaat graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en de beste oplossing te vinden. Wij geloven in een volwaardige fabricage met kwaliteitsmaterialen. Onze nuchtere aanpak zorgt ervoor dat we de trap zorgvuldig kunnen afleveren en monteren. Ook na de oplevering blijven wij uw partner en bieden wij uitstekende service en nazorg.

Wil je weten wat Wolter Tijdink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolter Tijdink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolter Tijdink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolter Tijdink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Wolter Tijdink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolter Tijdink B.V.

Bezoekers bekeken ook