Wijnhuys Erve Wisselink

Wijnhuys Erve Wisselink is een Wijngaard gelegen aan Winterswijkseweg 22 in Eibergen.

Meer informatie over Wijnhuys Erve Wisselink in Eibergen

Erve Wisselink is een luxe vakantiehuis, charmecamping en wijngaard/wijnhuis gelegen in Eibergen, tussen Haaksbergen en Groenlo/Winterswijk in de Achterhoek. Gasten kunnen onthaasten en overnachten op de charmecamping of in het luxe vakantiehuis met 9 slaapkamers en 2 ruime bedstedes voor 16 tot 22 personen. Er zijn ook mogelijkheden voor workshops, wijnproeverijen en zakelijke bijeenkomsten in het wijnhuis. In de omgeving kunnen gasten wandelen of fietsen, met 10 bijzondere fietsroutes die zijn uitgezet vanaf het landgoed. Na een actieve dag kunnen gasten genieten van de rust en ruimte onder het genot van een glas wijn uit de eigen wijngaard. Gasten zijn enthousiast over de accommodatie en prijzen de gastvrijheid, natuur en rust van de Achterhoek. Het contactadres van Erve Wisselink is Winterswijkseweg 22 in Eibergen.

Wil je weten wat Wijnhuys Erve Wisselink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnhuys Erve Wisselink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnhuys Erve Wisselink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnhuys Erve Wisselink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Wijnhuys Erve Wisselink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnhuys Erve Wisselink

Bezoekers bekeken ook