Wensmeubel

Wensmeubel is een Meubelmakerij gelegen aan Van Bevervoordestraat 43 in Gelselaar.

Meer informatie over Wensmeubel in Gelselaar

Bij Wensmeubel kunt u terecht voor ambachtelijk gemaakte meubels op maat. Ze hebben oog voor detail en maken meubels die precies passen bij uw stijl en interieur. U kunt een meubelstuk laten ontwerpen op basis van uw wensen. Het assortiment bestaat onder andere uit kasten, tafels en bedden, maar als uw gewenste meubel er niet tussen staat, kunt u contact opnemen en bespreken ze graag de mogelijkheden met u. Het bedrijf bestaat sinds 2011 en heeft een portfolio waar u hun eerdere projecten kunt bekijken.

Wil je weten wat Wensmeubel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wensmeubel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wensmeubel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wensmeubel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Wensmeubel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wensmeubel

Bezoekers bekeken ook